dijous, 20 de setembre del 2012


Sigueu benvinguts a la nova plana web de la nit, la nit en la que sense cercar-ho, nasqué un propòsit en comú, nasqué "LA CANÇÓ NECESSÀRIA"

29 d'octubre de 2011 - Granollers

El col.lectiu "L'Esquerda" de Granollers, proposà un tancament del seu cicle de cançó d'autor reunint a sis cantautors d'arreu dels PPCC amb la intenció de reivindicar el sentit d'una cançó que vincula el missatge amb la finalitat d'aconseguir una societat repleta d'uns valors, de vegades inexistents, i fer que aquesta ferramenta, veu i guitarra, tornen a tindre la força que en aquells anys de la nova cançó tenia.
Aquests companys de l'Esquerda batejaren aquest concert com "LA CANÇÓ NECESSÀRIA".

Els sis cantautors, Meritxell Gené, Josep Romeu, Cesk Freixas, Pau Alabajos, Jordi Montañez i Andreu Valor foren els elegits, no perquè no existisquen més, per sort no és així, però les circumstàncies, el moment i el destí, així ho elegiren!

Durant i després del concert, entre la gent i els autors es creà un vincle, que sinó existia ja, agafà força i sentit com per a enllaçar aquest projecte que us presentem. 

Volem unir vincles, trencar fronteres, desigualtats, lluitar pel que és just i reivindicar el nostre dret de llibertat. Llibertat compartida que comença alçant la veu en una llengua viva, la nostra!

Des d'aquesta plana web, podràs contactar amb nosaltres, compartir i opinar i unir-te a aquesta causa que finalment sols desitja viure en pau, en democràcia i rodejats de somriures!

Salut i música
La Cançó Necessària